Handbagage Voor Transavia Vluchten: 55 x 35 x 25 cm [REVIEW]

Ben jij ook zo’n reiziger die graag efficiënt en compact wil reizen, zonder te hoeven inleveren op comfort? Dan weet je vast al dat je bij Transavia bepaalde regels moet volgen voor je handbagage. Maar wat mag je nu precies meenemen en hoe houd je je aan de Transavia bagage regels? In deze blog duik ik diep in het onderwerp, inclusief aanbevelingen voor de beste koffers en rugzakken!

Wat mag mee in handbagage Transavia?

Volgens de officiële regels mag je bij Transavia één stuk handbagage meenemen met de maximale afmetingen van 55x35x25 cm. Hieronder kan bijvoorbeeld een rugzak of trolley vallen. Daarnaast mag je één accessoire meenemen van maximaal 40x30x20 cm, zoals een handtas, cameratas of laptoptas. Maar let op, het totale gewicht van je handbagage en accessoire mag niet meer zijn dan 10 kg.

Transavia handbagage gewicht & afmetingen:

Belangrijk om te onthouden is de handbagage Transavia afmetingen limiet. Want ook al heb je misschien een prachtige nieuwe tas of koffer gekocht, je wilt niet voor verrassingen komen te staan bij de gate. Als je bagage niet past of te zwaar is, kan het alsnog in het ruim belanden en daar betaal je een toeslag voor.

Beste handbagage opties voor jouw Transavia vlucht:

  1. Leonardo Luxe Handbagage Koffer Zwart: Deze koffer past binnen de gestelde afmetingen en is ook nog eens super stijlvol. De vier zwenkwielen zorgen voor extra bewegingsvrijheid. Bekijk hem hier.
  2. Leonardo Luxe Handbagage Koffer Zilver: Exact dezelfde specificaties als de zwarte variant, maar dan in een strakke zilveren uitvoering. Bekijk hem hier.
  3. CabinMax Metz Reistas Handbagage Zwart: Deze backpack is ideaal voor reizigers die graag alles op hun rug willen dragen en zorgt ervoor dat je moeiteloos door de luchthaven kan bewegen. Bekijk hem hier.
  4. CavinMax Metz Reistas Handbagage Blauw: Dezelfde voordelen als de zwarte versie, maar dan in een frisse blauwe kleur. Bekijk hem hier.

Conclusie:

Reizen met Transavia is soepel en gemakkelijk als je je aan hun handbagage regels houdt. En met de hierboven aanbevolen producten kan je stijlvol en stressvrij op reis! Waar wacht je nog op? Ga jouw volgende avontuur tegemoet met de perfecte handbagage!

Share.